dijous, 24 de novembre del 2011

Activitats Windows



Aquestes son les activitats que ens han ajudat a recordar com es feien moltes de les coses que ens permeten fer els processadors com el Windows.

dimecres, 9 de novembre del 2011

Els Sistemes Operatius


Aquest power point que he fet, tracta sobre els sistemes operatius. He explicat principalment lo que es un sistema operatius, els tipus de sistemes operatius que hi ha pels ordinadors,els mes importants actualment, els creadors de cada un d'ells i per últim els diferents sistema operatius que hi ha per als mòbils.
Per poder fer el power point vaig començar buscant l'informació que volia posar, a diferents pàgines i la vaig anar classificant en un Word.
Un cop tenir tota l'informació la vaig anar resumint, de manera que quan la posses al Power point no hi hagues molta lletra, perquè no es fes pesat a l'hora d'exposar-ho a la classe.
I quan ho vaig acabar, el vaig penjar a slideshare.net, que es una pàgina molt semblant al Youtube, però es mes per a power points i documents, no per a vídeos. Em sembla molt interesant el slideshare perquè si necessites qualsevol informació sobre algun tema, potser trobes documents o power points on ho pots trobar, i a l'hora tu pots publicar power points perquè la gent els pugui veure.
Epero que us hagi agradat el meu power point.